Selecteer een pagina

The next stepAls ondernemer ben je constant in beweging, tenminste als het goed is en als je daadwerkelijk wilt groeien met je bedrijf. Dat is ook eng. Dat merk ik zelf want ach, in die korte tijd dat ik fulltime onderneemster ben ga ik als een soort raket….vind ik zelf hè. Ik wil het graag goed doen, nee niet perfect, daar ben ik inmiddels vanaf. Want van perfectionisme word ik gek heb ik gemerkt.

Geregeld spreek ik onderneemsters die toe zijn aan THE NEXT STEP maar die het o zo eng vinden om die stap te zetten. Tsja…want dan wordt je misschien wel meer gezien of men vindt misschien wel iets van wat jij doet. En daar moet je dan weer iets mee. Lastig dus…
Inmiddels mag ik met een paar van deze moedige onderneemsters aan de slag….het is zo gaaf als je een mail krijgt waarin staat dat ze met mij in zee willen! Tjezus zoveel energie voel ik dan. Ik vind het te gek….THE NEXT STEP!

Maar dan ben ik er ook nog, hoe zit het met mijn NEXT STEP!! Nou die zit in mijn hoofd, komt met vlagen naar buiten, staat ook al gedeeltelijk op papier en wordt steeds concreter. Ik vind het ook eng, zoek hier en daar een beetje bevestiging maar ik voel dat ie er aan komt THE NEXT STEP!

THE NEXT STEP kan van alles zijn:
– meer zichtbaar worden op social media
– een emaillijst gaan opbouwen
– een webinar gaan geven
– een marketingdeskundige benaderen
– jouw website professionaliseren
– realiseren dat je in jouw bedrijf niet meer alles zelf kunt doen
– een virtueel assistent inhuren om taken af te staan zodat jij weer meer focus hebt op echt geld verdienen

Wat is jouw THE NEXT STEP? Vertel…