Ik werk met vrouwelijke ondernemers die aan de top staan of daar bijna zijn.

Anne ondersteunt mij al een paar maanden bij mijn onderneming, ze staat voor mij klaar en denkt met mij mee en mijn business. Als Virtual Assistant helpt Anne mij bij het maken van mijn visuals, het onderwerpen van mijn flyers maar ook denkt ze mee met mijn teksten. Anne werkt ontzettend nauwkeurig, werkt snel en is een hele fijne sparingspartner. Vanwege haar professionaliteit en haar kennis die ze al in jaren heeft opgebouwd is zijn een ontzettende waardevolle Assistent.

Francisca van den Berg - Health Coach / Hormoonexpert 

Anne is voor mij een heerlijke enthousiaste frisse wind die mij ondersteund in mijn onderneming. Wat ik als ontzettend prettig ervaar is haar initiatieven om mij optimaal te ondersteunen en daarmee te ontlasten. Dat maakt dat ik me de afgelopen maanden volledig kan focussen op de processen die mij heel veel energie geven. Waardoor mijn bedrijf alleen maar verder blijft groeien. Anne is een warme vrouw, duidelijk en doortastend. Precies wat bij mij en mijn bedrijf past.

Carolien van de Kamp - Life & Business Coach

Carolien van de Kamp
Carolien van de Kamp

Anne is een gedreven vrouw die haar vak meer dan verstaat. Ze denkt mee en vooruit. Ze weet zich op je af te stemmen en aan te reiken wat je nodig hebt. Zodat jij je volledig kunt richten op de dingen waar jij heel goed in bent.

Ik ben echt super dankbaar om Anne in mijn team te hebben. Ze is een sprankelende persoonlijkheid, houdt mij scherp en vult mijn ideeën moeiteloos aan. Daarnaast doet Anne zoveel meer en blijft ze zichzelf ook altijd weer verder ontwikkelen. Iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vindt. Ze begrijpt echt hoe het is om een top bedrijf te hebben en hoe zij haar waarde optimaal in kan zetten om jou ook weer verder te laten groeien. Haar jarenlange ervaring is echt terug te zien.

Jamie Leona - Soulcoach

Met Anne werken is een feestje!
Betrouwbaar, meedenkend en proactief zijn de eigenschappen die haar voor mijn gevoel het beste omschrijven.
Een echte rots in de branding is zij voor mij.
Als ondernemer heb je een top team om je heen nodig, om ervoor te zorgen dat je kan knallen in hetgeen waar je goed in bent.
Om mijn klanten de kneepjes van het SALES vak te leren, moet ik ze aandacht kunnen geven. Om mijn product te kunnen verkopen, moet ik zichtbaar zijn en dat lukt alleen dankzij een topteam, waar Anne een groot onderdeel van is!
Dankjewel Anne, voor de fijne samenwerking.

Daniële Felix - Sales coach

In de media

Artikel in Gooisch, editie zomer 2018

Gooisch onderzocht wat een virtueel assistent op afstand voor ondernemers kan betekenen. 
Ik werd benaderd om samen met mijn klant Sabrina van Dijk, oprichtster van Gevoelig Kind, ons verhaal te vertellen. Een mooi artikel, al zeg ik het zelf.
Wil je het hele artikel lezen? Open dan het PDF-bestand.