Selecteer een pagina

Anne Wierckx

Virtual Professional en creatieve dromer.

In 2015 kreeg ik de schrik van mijn leven. Ik moest een heftige operatie aan mijn hoofd ondergaan. Na een herstel van bijna 2 maanden was er iets veranderd in mij. Ik ging bij mezelf te rade over een andere invulling van mijn leven en besloot een om een aantal dromen werkelijkheid te laten worden. Life is too short!

Ondernemen

Ik wilde fulltime gaan ondernemen. Maar hoe?
Met mijn jarenlange ervaring als directie secretaresse / management assistente bij o.a. KPMG en Endemol en een gesprek met een vriendin had ik al heel snel een antwoord: ik ga starten als VIRTUAL PROFESSIONAL! Het voelde als een logische volgende stap.

Vrijheid

Ik had meteen een vliegende start.

De vrijheid om te mogen kiezen met welke leuke en interessante ondernemers ik mag werken, op mijn eigen werkplek, op Ibiza, in een leuk koffietentje of een andere inspirerende plek ter wereld maakt dat mijn dagen meestal een feestje zijn.

Ik ben van origine Brabantse, die gezelligheid hoort bij mij. Net als humor. Ik ga niet goed op sleur en verveeld raken.

Dat is ook de reden dat ik er voor heb gekozen om mijzelf als allround virtual professional te profileren. De afwisseling in werkzaamheden heb ik nodig.

“Ik wilde het heel graag zelf doen. Ik startte net als ondernemer en wilde weten hoe alles werkt. Bovendien kon ik nog geen VA inschakelen. Het heeft mij zoveel tijd gekost. Alles uitzoeken: Uitzoeken hoe het verzenden van nieuwsbrieven gaat. Hoe werken Facebook advertenties? Hoe zet ik een goed webinar op en regel ik dat met de techniek?
Als ik jou was tegengekomen toen ik net ging beginnen zou ik je meteen hebben ingeschakeld. Wat een tijd had me dat gescheeld.”

Dit gesprek had ik met een van mijn eerste klanten. Ik zie dat veel ZZP en MKB ondernemers behoefte hebben aan ondersteuning. Als virtueel professional bied ik dat graag. Als betrokken teamspeler kijk en denk ik graag met je mee. Als ondernemer snap ik waar je tegenaan loopt.

Creatie

Als klein meisje hield ik van kleuren en verven, later ging ik mijn eigen kleding maken, borduren, truien breien en ornamenten van gips maken. Tot een aantal jaren geleden maakte ik, niet geheel onverdienstelijk, sieraden van halfedelstenen. Een uit de hand gelopen hobby.

Tegenwoordig haal ik mijn creativiteit uit Canva. Een programma waarmee ik de mooiste visuals maak voor social media berichten, zoals een e-Book of receptenboek, flyer of Instagram Stories. Ik maak graag de wereld een beetje mooier.

Kennismaken

Dat doe ik in een persoonlijk gesprek. Ik vind het belangrijk uit te vinden of er een match is. Het liefst ga ik voor langdurige samenwerkingen.

Ik drink graag een kop koffie met je om samen uit te vinden waar jouw behoefte ligt.

 

 Ondernemend | Flexibel | Vertrouwen | Plezier | Zorgzaam