Wie ben ik?

Mijn naam is Anne, een oudere jongere, van origine een gezellige Brabantse en door de liefde terecht gekomen in ’t Gooi.

Jaren geleden ben ik als secretaresse aan het werk gegaan bij KPMG en later bij Endemol. Ik mocht de directie en Raad van Bestuur ondersteunen. Van die mannen die allemaal het “belangrijkst” waren. Soms tot grote frustratie maar toch kijk ik terug op een periode waarin ik heel veel heb geleerd inhoudelijk maar ook over mensen en ego’s. Even heb ik op een zijspoor gezeten en andere dingen gedaan, zoals mode in het hogere segment verkopen bij Pauw en Claudia Sträter.

Na een aantal jaren begon het toch weer te kriebelen, en vond ik opnieuw een baan als ondersteuner, dit keer bij een onderdeel van de Veiligheidsregio Gooi & Vechtstreek. Ondertussen was ik al een jaar of 10 aan het ondernemen, part time naast mijn baan. Niet hoogdravend dus. Die baan was al die jaren mijn zekerheid. Maar toen ik eind 2016 te horen kreeg dat het contract bij die werkgever zou stoppen per 31 december, was die zekerheid in één keer weg. BAM! En nu? Dus hup solliciteren, maar dat voelde helemaal niet goed.  

Ik wilde iets anders, niet meer in dat 9-5 regime. En waar ik de afgelopen jaren parttime aan het ondernemen was, bedacht ik mij dat dit misschien wel het moment was om fulltime te gaan ondernemen.  In die periode vroeg een lieve vriendin aan mij of VA, virtueel assistent niet iets voor mij zou zijn. Daar wilde ik als secretaresse meer van weten. Ik ging me erin verdiepen en was er al snel uit.

Dit is het!! Dit is ook het moment om er voor te gaan, alles viel samen. Werken waar ik wil en wanneer ik wil. VRIJHEID! Al in december was daar mijn eerste opdrachtgever en in januari meteen de tweede. Ik was van start en dolgelukkig.

Inmiddels heb ik het geluk om met prachtige, inspirerende, ondernemende vrouwen te mogen werken. Vrouwen die de wereld mooier maken als personal- of business coach, vrouwen die andere vrouwen mooier maken met pure huidverzorging, vrouwen die empoweren.

Liefs, Anne

Op dit moment ben ik bezig met de ontwikkeling van een online training voor startende ondernemers / zzp'ers die ook graag online willen gaan ondernemen. In mijn programma leer ik je de basisprincipes van online ondernemen, zoals werken met Facebook, emailmarketing, opmaken van mooi beeldmateriaal in jouw huisstijl. Heb je interesse laat dan hier je naam en email adres achter.