Facebook ads: klantprofiel, conversie, hoe dan?

Je wil adverteren op Facebook, maar hebt geen idee of wat je doet ook echt werkt. Herkenbaar, ik was voorheen ook als kip zonder kop aan het adverteren. Maar nu weet ik precies wat werkt. Er is geen enkel ander platform waar je zo gericht tot jouw doelgroep kunt spreken. De selectiecriteria zijn eindeloos. 

Ik help je met het samenstellen van een duidelijk klantprofiel (onmisbaar voor een succesvolle campagne), ik stel de doelgroep per campagne voor jou samen en hou ook nog de conversies bij. Samen kijken we dan met welke advertenties we jouw ideale klant het beste kunnen bereiken en of we de juiste taal met die klant spreken. Zo houden we de advertentiekosten laag.

Plaatjes kijken

Waar haalt toch iedereen die mooie foto’s en quotes vandaan? Je hebt er geen tijd voor, het kost te veel energie en dus trek je maar weer iets van internet (wat meestal niet rechtenvrij is). Je hebt hierdoor nog steeds geen eigen stijl en blijft het rommelig.

Met mijn creativiteit wil ik graag voortborduren op of verbeteren wat je nu al hebt. En zorg ik ervoor dat alles meer één geheel wordt. Ik gebruik daarvoor Canva, een online tool om visuals mee te maken. Met afbeeldingen maak je jouw content aantrekkelijk, mits de plaatjes jouw content ook versterken. Als de stijl hetzelfde blijft en men gaat je herkennen aan je teksten en beeld wat daarbij hoort dan ga je een brand creëren. 

Emailmarketing, echt? Nog steeds?

Je hoort iedereen over een email lijst, hebt in excel wat adressen verzameld en dan? Een mooie nieuwsbrief maken is nog echt een uitdaging. 

Ik hou van uitdagingen! In Active Campaign zet ik voor jou een account op, maken we een mooie template voor een nieuwsbrief of zetten we een automation (serie emails) op voor jouw ebook of andere weggever maar ook voor jouw high end programma of dienst. Ik vertel je waar je op moet letten als je een goede nieuwsbrief wil maken, zodat deze met enthousiasme wordt gelezen in plaats van in de prullenbak verdwijnt.

Webinar stress!

Het is natuurlijk al spannend om een webinar te geven. De zenuwen gieren door je keel, want je wil natuurlijk dat alles soepel verloopt. Je moet er niet aandenken dat de techniek je in de steek laat; dat de deelnemers je niet horen of niet kunnen zien.

No worries! Ik zet voor jou de webinaromgeving op met een mooi design. Van te voren zorg ik dat alles werkt door het webinar te testen. Daardoor kun jij je volledig voorbereiden op je webinar en de deelnemers. Desgewenst help ik je ook bij het plannen en voorbereiden, de promotie van het webinar en geef ik je advies over de beste indeling zodat jouw deelnemers tot het einde geboeid blijven.

Zijn er andere werkzaamheden die je te veel energie kosten, niet leuk vind om te doen, waar je geen geduld voor hebt of waar je niet goed in bent. Dat kan ik mij voorstellen. Jij moet namelijk doen waar je goed in bent. Ik neem behalve bovengenoemde taken ook andere werkzaamheden graag voor je uit handen. Stuur me een bericht en ik neem contact met je op zodat we kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Work Smarter, not Harder.