Adverteren op Facebook. Hoe dan?!?

Gisteren was een bijzondere dag. Er gebeurde van alles, privé maar ook zakelijk. Een van de hoogtepunten was mijn besluit om te gaan investeren in een cursus om succesvol te gaan adverteren op Facebook!

Vanaf maandag start ik met deze 8-weekse training van Birgit Luijk. Heb er onwijs veel zin in. Ik ga er voor mijzelf natuurlijk veel uithalen maar ik vind het minstens zo gaaf om straks voor mijn opdrachtgevers succesvolle advertentie campagnes op te gaan zetten.

Ik heb al wel eens wat uitgeprobeerd met de advertenties maar waarschijnlijk als een kip zonder kop. Dat gaat binnenkort veranderen….stay tuned.

Wil je ook graag gaan adverteren op Facebook, stuur me dan een bericht…dan help ik je graag over een paar weken om een goede advertentie campagne op te zetten waarmee je wel jouw doelgroep gaat bereiken en verkopen gaat binnenhalen.