Waar ik ondernemers mee kan helpen…

Als persoon houd ik van afwisseling om niet verveeld te raken. Dit zit in mijn aard. Daarom heb ik er voor gekozen om als allround virtual professional mij bezig te houden met de volgende werkzaamheden.

 

🗸 Office management

Als voormalig directiesecretaresse / management assistent bij o.a. KPMG en Endemol heb ik een ruime ervaring in het beheer van agenda’s en beantwoorden van mail.

E-mail beantwoorden is vaak een tijdrovende bezigheid. Ondernemers besteden dit juist daarom graag uit. Soms in zijn geheel of anders gedeeltelijk door het aanmaken van een apart e-mailadres voor support of backoffice.

🗸 Active Campaign & Autorespond

Wil je gaan bouwen aan jouw e-maillijst? Heb je een 
weggever of online training waarvoor een automation nodig is maar weet je niet hoe dit voor elkaar te krijgen? Wil je van al jouw klanten in een gedegen CMS systeem zetten?

Ik heb kennis van beide systemen en help je graag.  

🗸 Facebook & Instagram

Zichtbaar zijn op social media, het is een must wil je groeien met jouw bedrijf. Maar hoe doe je dat dan? Behalve met het plaatsen van goede content kan ik je helpen met advertentie campagnes op beide kanalen. Heb je zelf de kennis dan kijk ik graag met je mee.

 🗸 Visuals & more in Canva

Ik ben gek van design.  Regelmatig krijg ik de opdracht m in Canva visuals voor social media te maken, maar ook werkboeken, flyers of weggevers zijn mij niet vreemd. 

Mooi beeld is onlosmakelijk verbonden met social media content, advertentie campagnes op social media of de opmaak van een nieuwsbrief.

Het oog wil tenslotte ook wat!

🗸 Eventing

In het verleden heb ik gewerkt bij een congresorganisatie. En ben ik betrokken geweest bij de organisatie van grote congressen voor ministeries.

Ook nu organiseer ik jouw Masterclass, workshop, kleine events of VIP-dagen.

Tijdens het event ben ik graag jouw gastvrouw.

Gaat het om andere werkzaamheden dan bovengenoemd dan hoor ik het graag.
In een overleg bespreken we in hoeverre de werkzaamheden bij mij passen of breng ik je in contact met een VA die beter past.

 

Je kunt met mij werken op de volgende manieren:

De werkzaamheden bij bovengenoemde pakketten zijn voorbeelden.
Ik ben flexibel en ga graag het gesprek aan.  Een prettige samenwerking is altijd mijn doel. 
Ligt iets buiten mijn kennis gebied dan zal ik dat duidelijk aangeven.

Ik heb voorwaarden opgesteld zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Check hier de VOORWAARDEN

Anne Wierckx
info@annewierckx.nl
06-52892824

Kvk: 59236019
BTW: NL165242772B03

© 2019 Anne Wierckx – website door StilleWateren